Monday, September 26, 2011
Best Destination Travel: Phuket Diary Thailand
Phuket is first mentioned as a major source of tin in the sixteenth century when the island became an important source of revenue for the Thai kingdom at Ayuthaya, as well as an important trading post. It was also during this period that the first Europeans arrived on Phuket.
The best time to visit Phuket is during the cool NE monsoon season, from December through March (See photo Galleries December and January in Phuket), when it isn't so humid, and the cool breezes keep things comfortable. The average temperature is around 75F to 89F (24C to 32C). Note that lately, as almost everywhere in the world, weather is unpredictable.
Video brought to you by Travelindex Network and Travel & Tourism Foundation. Travelindex.com is the World's largest Travel Directory. We invite you to submit your tourism, travel or destination site for publication, its free, at
http://www.Travelindex.com
More travel and tourism information and travel videos at:
http://www.ThailandTravelGuide.net
http://www.Travelindex.com/th
http://www.Travelindex.tv
http://www.BestDestination.com
http://www.TourismFoundation.org
and more...
Trading Gold's Meltdown
Phil Streible, senior market strategist at MFGlobal, says the gold price has melted down but that its fundamentals are still intact.
Mon 09/26/11 07:20 AM EST -- Alix Steel
VFTV: Phỏng vấn Kỳ Duyên (Part 1 of 3)
Anh Dũng interviews Kỳ Duyên exclusively on Vietface TV
Bản tin video tối 26-09-2011
Bão lớn thổi vào Quảng Ngãi-Đà Nẵng sáng mai. http://www.rfa.org/vietnamese
Đoàn Chí nguyện Hòa bình kỷ niệm 50 năm thành lập (VOA)
Cách đây 50 năm, Tổng thống John F. Kennedy thành lập Đoàn Chí nguyện Hòa bình để phát huy hòa bình và hữu nghị giữa Hoa Kỳ và các nước. Vào tháng 8 năm 1962, toán đầu tiên của Đoàn Chí nguyện Hòa bình Mỹ đến châu Phi. Kể từ đó, 200.000 người tình nguyện đã phục vụ cho đoàn trong các vai trò y tế, giáo dục, và cố vấn kỹ thuật tại nhiều quốc gia. Hai cựu tình nguyện viên nói chuyện với thông tín viên Đài VOA Deborah Block về những trải nghiệm qua những lần phục vụ cho tổ chức này.
Tổ ong trên nóc nhà (VOA)
Hai đầu bếp đã nâng chiều hướng mua và ăn những thức ăn sản xuất ở địa phương đến một tầng cao mới, cao mãi đến tầng lầu thứ 10 bên trên tiệm ăn của họ; ở nơi đây họ nuôi 3 tổ ong để lấy mật dùng cho thực đơn hàng ngày.
Subscribe to:
Posts (Atom)